ŠŤastná to žena. Žiju v přesně v tom,co popisuje psycholog jako uzavřený vztah.Za týdenní manželovu pánskou jízdu bych dala duši čertu.Jen kdyby mi nestál pořád za zadkem. A přesně jak jak říká psycholog,ještě to považuje za úžasné plnění manželských slibů.Až děti definitivně vylétnou z hnízda bude to děsné, v důchodu ještě děsnější.Budu stát u sporáku a on (který uvaří akorát čaj a vejce na tvrdo) mi bude radit,jak na to.Bude mi rozkládat své teorie o tom,jak se vařit má,jak se skvěle vařilo za socíku,jak teď obecně vaření upadá,za jak těžkých podmínek vařila jeho matka,jak rozkladný vliv na vaření mají tajné služby a vláda Spojených států a že kdyby měl vaření na starosti on,došlo by k prudkému zlepšení vaření na celém světě,protože by vymýtil z vaření korupci popravením většiny kuchařů.
No a pak by unás stálo několik policejních vozů,za roh by odbočoval furgon a rozčilená reportérka TV Nova by zadýchaně líčila bestiální vraždu v poklidné pražské čtvrti. A přitom by stačilo jen aby tyto teorie,tak málo oceněné manželkou,rozkládal mazi jinými mudrci v hospodě(klubu důchodců,na bowlingu...kdekoli)
Nechť si pisatelka stížnosti váží svého manžela a zejména jeho kamarádů s fotbálkem a hospodou.
Předchozí