Moc dekuju za tohle doplneni. Mam to tedy spatne v pameti. Na skubani uprostred leta se pamatuji. Presneji,jasne jste mi to pripomnela. Vidim ted, jako by to bylo dnes,babicku s zivou husou mezi koleny, jak skube peri. A pak ji nadavajici pousti na svobodu,aby chytila dalsi. A jiste i pred tim zabitim. Diky moc, doufam, ze si ctenari prectou i vase dopleni, abych je nemystifikovala... Ale opravdu jsem si myslela, ze i sparene peri se pripravuje na drani. Jinak ilustrace doplnila redakce zcela genialne. Od belounkych hus po dracky za "starych"casu. Potesili mne jako vy svou pripomonkou. Vera S.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.