Ono je to těžké.Já jsem měla dceru z prvního manželství a našla jsem si druhého manžela o 2roky ml.Máme spolu syna 12 měsíců.Je ing. ekonomie a dělá karieru.Ovšem oba děláme stejný sport a max.se mu věnujeme.O víkendech jsme na turnajích a hlídají rodiče.Pokud manžel příjde z práce přebírá starost o děti on.Chodí a malým i spát.Já jedu občas na turnaj bez něho a on hlídá děti.Dvakrát týdně jsme společně na tréninku a navíc manžel chodí jeden den v týdnu na kulečník-ovšem zeptá se,zda-li má jíti.Jsem spokojená a oběma nám to vyhovuje.Teď jsme byli s dětmi u moře a bylo to opět super.Záleží hodně na dohodě,ochotě a vstřícnosti.Myslím si,že mateřství je nádherný dar a nikdy bych neměnila.Honit se v práci,když mám doma sladké dítko-nikdy.Já si to vychutnávám podruhé a jsmem šťastná!Co by za to dali jiné,které děti mít nemohou.....Na co kariera,když mě bude doma čekat pes,nebo nic?!Dětský ůsměv je to nejkrásnější!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.