Monty neříkám že je to povinnost. A taky nešúruju každej den. A s tím luxováním :o) Nemáš sama dítko co vypíná neustále vysavač a nebo dělá jiné vylomeniny. TAKOVÝCH JE NÁS VÍC :o)))))) Zapoj ho do luxování taky ! My máme všude plovačku a na té už za dva dny poletujou chuchvalce prachu - a třeba já tohle nesnáším - takže to prostě uklízím proto, že mi to vadí ! Prach na nábytku už zase tak moc neřeším, ale ta podlaha mi vadí :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.