na zkonstatovani tohoto nazoru nemusi byt clovek feministka :-)
Eliska ma rozumny, vyspely nazor zeny, ktera se venuje jak detem tak i sve praci. Troufam si rict,ze takove vztahy funguji. Eliska v te situaci neni sama.
Evidentne manzel patri mezi rozumne chlapiky, kteri dokazi uznat, ze zena i po tom co deti vychova chce fungovat paklize na to MA. Oba delaji kompromisy. Je treba si uvedomit, ze zena ma v businessu daleko slozitejsi trnitejsi cestu nezli muz, u nehoz je business prave automaticky. A navrat takovych zen zpet do sveho ranku je nesnadny a obavy jsou vzdy na miste. Kazdy ma odlisny pristup k zivotu a vse je o kompromisech.
Je na kazde zene, jake ma priority a jak vse zkloubi.
Nekrituzujme postoj, mila Tyno. Kazdy si zaridi zivot takovy jaky chce. Rozhodne Eliska a ji podobne femistky nejsou. Feminismus v sobe neprinasi snahu jen po kariere, ale spoustu dalsich veci. S nimiz zena v pravem smyslu zustavajici krehkou bytosti zeny nemuze ani souhlasit.
Zena neni od toho, aby vse ze sebe dala vychove deti a manzelovi a jendoho dne se dockala prekvapeni. J elepe byt alespon z casti nezavisla. To se vyplaci.
Předchozí