Včera jsem dostala vánoční číslo katalogu Knižního klubu. V úvodu stálo asi toto:
Máte v ruce nový katalog, blablabla, spousta zájímavých novinek, každý si tam jistě něco zajímavého najde. Kupříkladu pro holčičky nové příběhy o princezničce, která se stará o kytičky a zvířátka a chystá se na svůj první ples, pro chlapce dobrodružné příběhy... A abychom nezapomněli na ženy. Pro ně je připraveno několik nových romantických románů a dále překrásné publikace s návody, jak zkrášlit a vyzdobit příbytek před nadcházejícími svátky.
Jednou mě paní z Knižního klubu zavolala domů, protože jsem si zapomněla objednat. Aniž jsem jí v tom stihla zabránit, začala mi z výše uvedené romantické literatury předčítat. Byla to veliká legrace :-))) J.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.