Jejda :-(
Taky u nás kdysi býval binec, nějak jsem nezvládla skloubit dítě, práci a domácnost, ani manžel se s pomocí zrovna nepřetrhnul. A našla jsem pomoc tady na Rodině. Místní holky založily českou odnož
Fly lady, to jsou stránky v angličtině, které ovšem stojí za zhlídnutí. LídaK nám všem denně přeposílá do češtiny přeložené mejlíky od FL - co máme dnes uklízet, jak to máme uklízet, ať si nezapomeneme odpočinout, zkušenosti a povzbuzení od ostatních "bordelářek"... Z úklidu se stala docela zábava, nezabere to moc času, ale přesto je to doma znát...
Začala jsem s FL uklízet kvůli sobě - sama jsem se v tom binci necítila zrovna nejlíp. Trvalo několik měsíců, než se mi byt podařilo uvést do stabilního téměřuklizeného stavu... teď už mě ale nerozhází ani nečekaná návštěva. Co jsem ale chtěla napsat - v uklizeném bytě se JÁ cítím líp... a manža i děcka začali sami od sebe taky uklízet. Zvláštní, dokud jsem nestíhala a doma byl binec, tak manžu ani nenapadlo, aby mi pomohl, naopak, práci mi spíš přidělával...