| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Uvztekané dítě

Milá Kláro,Váš článek mě potěšil. Ne snad, že bych Vám přála vzteklé dítě, ale protože naše 13-ti měsíční Klárka mi dává pěkně "zabrat". Zatím jsem se totiž setkávala především s reakcemi jako od paní prodavačky. Nevím z jakého důvodu, ale především maminky malých dětí,říkají že u svých dětí nic takového nezažily. A tak se krom starosti o to, jak správně zvládnout mé vzteklé dítě ještě potýkám s pocity méněcennosti, že jsem snad něco zanedbala ve výchově. No ale jak vychovávat ročního vzteklounka? Někde jsem slyšela, že pomáhá si dítěte při záchvatu vzteku nevšímat a ono ho to přejde. Klárku to nepřejde. Naopak řve a řve a věší se na mě nebo si naopak lehá na zem, což zejména minulý týden na poště bylo velmi nepříjemné. To se má holčička naštvala, že jsem jí nepůjčila na hraní peněženku. No prostě se budu snažit a snad z toho vyroste. Ale kdy??? Marta

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.