Gábino,
jojo, asi jsem taky radikální..kojila jsem asi 3,5 roku, a přesto mám dítě očkované i na HiB :-), dále trvám na tom, že dítě má v autě sedět v sedačce a že dítě s rýmou nemá chodit do kolektivu...a je mi jedno, jestli někdo rodí doma či je vegetarián.. :-))
Víš, ono je to jinak. Asi před 3 lety se Rodina změnila. Spousta lidí odešla na jiný server a tam vytvořila celkem pospolitou komunitu maminek z Rodiny. Potom tady na Rodině vznikly diskuze dle narození a dle místa bydliště a ty maminky, které namají potřebu něco ventilovat u článků či s někým diskutovat (něco propagovat) choděj tam. Samozřejmě je i určitá skupina, která píše všude. Ale faktem zůstává, že obecné věci se probírají u článků, konkrétní věci typu: To naše miminko má zase průjem, zvracení, kašel atd..(doplň sama)se přesunulo jinam..takže tady to pak vypadá jako radikalismus.
MMCH: docela mne překvapilo, že jsem jednu maminku z Rodiny našla na kandidátce krajských voleb, tak nějak nevím, jestli jsem ji měla volit či ne :-))
Milada
Předchozí