Sally asi tuším jak to pro Tebe bylo těžké, ale já si myslím, že psychická pohoda matky po porodu je stejně tak důležitá, možná i více... Myslím, že se tohle pořád podceňuje :( Já se taky narodila předčasně a navíc ne tak docela v pořádku. Musela jsem hned po porodu absolvovat operaci a rodiče mě dostali asi až měsíc a půl od té doby co jsem se narodila. Mamka z toho prý byla velmi neštastná, stresovaná, ztratila mléko a druhé dítě nechtěla. Zatímco já jsem byla od mala pořád vysmátá a štastná a i když to na mě zanechalo fyzické následky, tak psychické žádné - ty to zanechalo na mojí mamce...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.