Taky se mi pri porodu veci nejak "vymkly" z rukou. Nebýt přítele (tatínka) tak ani nevím, že mi to lékaři vlastně asi o 10 hodin prodloužili. Nakonec vše dopadlo dobře, ale taky to tak být nemuselo. Mladá por. asistentka a lékař co jí chtěl asi dokázat jak je hloupá... Ale odnesla jsem to přece já. Teď momentálně také zarputile tvrdím, že druhé dítě ani náhodou (byly tu i jiné složitosti), ale nikdy neříkám rezolutní nikdy. A je pravda co píšou ostatní... podruhé už se to takhle nikdy nestane. Jsem poučena a budu si sakra dávat pozor. Člověk se chybami učí. Hlavní jsou přece ti drobečkové!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.