Romanko, co nadelas. Hodne zalezi na tom kdy tramvaji jedes a kudy. Mam na to jednoduchou taktiku, ktera se Ti ovsem asi libit nebude, abych v tramvaji nezkolabovala a nepristala nekomu na hlave, nosim berlu, nekulham, ale mam nejistou chuzi a skutecne mohu bud spadnout nebo zkolabovat a rozhodne se mi to nechce vysvetlovat. Vim, ze jsi jeste asi moc mlada, abys tuhle proprietu nosila, ale pokud mas problemy s rovnovahou, nebo nevolnosti, nebo se skutecne na nohy nemuzes uplne spolehnout, mela bys to uvazit. Krom toho, ze obcas nekdo v tramvaji vrci, ze si vezmu hulku jen, aby me pousteli sednout... se to odehrava vetsinou bez komentare. Nekdy slovne vykopnu pubose z mist pro invalidy. Doporucuji cerny humor(pubosi nesnasi, kdyz je nekdo ztrapnuje) takze poznamky typu: "Mohl bys me, prosim, pustit, nebo Ti mam spadnout na hlavu?" se vetsinou nemijeji ucinkem. Vic me stvou muzi ve strednim veku, kteri skutecne vypadaji zdrave a patrne se prepravuji z kancelare na pohovku, pripadne s fitnees centra domu. Tak ty nedostanes ze sedadla ani heverem, proste delaji, ze neslysi. Ber to trochu z humorem, ale je pravda, ze prvni dobu jsem take hul nenosila a okoli vysvetlovala, ze je mi spatne(pokud mi spatne bylo) a setkavala se asi s tim co Ty.
Předchozí