kdyz ono je to tem tehotnym trapny, rikat si o misto .... musim rict, ze ja zrovna byla ta zimni tehule v bunde, ale moje bricho teda opravdu prehlednout neslo :-) Kazdopadne me ale pousteli vetsinou zeny, vyjma nactiletych a pak nactileti kluci. Panove ve veku kolem 30 vetsinou rychle lovili mobily nebo noviny a delali ze me nevidi. Tato zkusent je potvrzena i mou kamoskou co byla tehotna stejne jako ja. Ted s kocarkem je to jeste horsi .... jezdim z okraje Prahy na hlavak a ted je teda dost barierovy. No takze vetsinou kocar nejak tahnu sama, ale opet se mi povtrzuje, ze pohaji zeny !!! popripade muzi v duchodovem veku. Dorazila me nedavno jedna postarsi dama s holi, ktera nelehila oprit hul o zed a ac s bolestmi zad, jit mi pomoct. Marne jsem ji vysvetlovala, ze nekoho odchytnu... :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.