Já stále přemýšlím kde porodit druhé dítě. První jsem porodila v srpnu 2003 v Podolí. Setkala jsem se tam převážně s necitlivostí, neochotou a nezájmem. Nemůžu říct, že Podolí je špatná porodníce, ale mohu říct, že tam pracuje spousta nepříjemných sester a jedna neochotná lékařka. Já osobně bych Podolí nikomu nedoporučila, ale můžete najít spoustu maminek, které na Podolí nedají dopusti. Moc záleží na jaké lidi narazíte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.