Nikdo tady nikoho nenapadá, že nekojí. Nebo kojí 5 měsíců, 6 měsíců....
To nikomu nevadí. Stále tady spoustě vševědů vadí, že matka kojí 2 roky a dále. Když to vadí ženám se stejně starými dětmi, tak se nemůžeme divit, že nejsou tolerantní ani ostatní. O co jde? Proč mám tady číst, že jsem nechutná, když kojím své 2,5 leté dítě. Co je komu do toho. Já osobně ho tedy nekojím na veřejnosti, např. na pískovišti, to on už chápe, že ne. Ale před spaním a ráno po probuzení. Vyhovuje nám to oběma. Mám se snad cítit tak, že dělám něco nemravného? Tak to ani náhodnou. Tady jsou snad diskuze, aby se psaly názory a mohly si číst zkušenosti ostatních. Ale ty odsuzující články jsou už trochu moc. Psát o tom, že některá matka odstaví dítě na 5 měsících a kdo to neudělá, je nechutný. To je trochu moc. Pokud odstaví např. na 5 měsících, je to její věc. Pokud kojím 2,5 leté dítě, to je zase moje věc a jen dávám najevo, že to jde. To je pro ty, které se ještě nerozhodly. Ale ať se maminky rozhodnou podle svých pocitů a ne podle toho, že kamarádka řekne, že kojit např. po 1. roku dítěte, je nechutné a to ona by nikdy nemohla.
Předchozí