| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Uvztekané dítě

Stále tomu nevěřím...Váš příspěvek je starý dva roky,nikdy jste na reakce neodpověděla. Myslím si /a zároveń bych si to moc přála/, že je to z vaší strany výmysl,fantazie, která snad někoho vzrušuje, chcete být zajímavá.V šechny, kteří jsme reagovali jste doběhla svým vymyšleným, zrůdným popisem jakéhosi rituálu. Skočili jsme vám na to a vy si mnete ruce. Já tomu prostě nevěřím. Pokud máte SM sklony, NAŠLA BYSTE SI JISTĚ JINÝ ZDROJ VZRUŠENÍ, NEŽ TÝRÁNÍ VLASTNÍCH DĚTÍ. Prostě tomu nevěřím a zároveň se děsím toho,že se přecejen mýlím a váš příspěvek je pravdivý. Nevím, ozvete se ještě někdy? Uvedete věci na pravou míru? Prosím vás o to, opravdu mě to děsí, že je to pravda a že je vás takových víc.
Pokud opravdu je to tak, zaráží mě kromě úplně všeho, co jste napsala fakt, že trestáte tímto ponižujícím způsobem vždy obě děti. To mají průšvihy zároveń? Obě dětí zlobí stejně? Ve stejnou dobu? Nebo jim to sčítáte? JE TO PROSTĚ DIVNÉ A TO PROSTĚ NEMÁ S VÝCHOVOU NIC SPOLEČNÉHO...A stejně tomu nevěřím...A jestli to je pravda, ač jsem zásadně proti násilí vám bych přála pocítit to ponížení, strach, bolest...atd.,co prožívají vaše děti, A prý jsou v pohodě...to by bylo spíš sci-fi, kdyby někdo po tomto byl v pohodě. Snad se jednou vaše děti dozví od svých kamarádů, že toto není normální, zavolají na linku důvěry...snad...a snad to všechno není pravda.
Své syny jsme s manželem nikdy nebili, nebijeme a bít nebudeme-jsou to moc fajn lidi, osobnosti, a když zlobí máme jiné metody, které fungují perfektně. Pokud budete chtít ráda vám je předám, i když byste to asi nepochopila. A vidíte, už zase přistupuju na vaši divnou hru a váš článek beru vážně. Jarka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.