Ja rodila v cervnu 2003, vedro bylo desne a tehulek taky mraky. Ac nejsem celebrita chodila jsem k dr.Parizkovi (vetsinou celebrity rodi), s kterym jsem to mela dopredu dohodnute. Nikoho jsem nikdy nepredbehla a taky jsem cekala, pouze jednou mne vzal prednostne - potkali jsme se na chodbe a sla jsem s nim rovnou do ordinace. Cekala jsem tam vzdycky kolem dvou hodin, jednou maximalne tri hodiny. Chodila jsem tam v patek dopoledne a s novinama se to da vydrzet, takze nevim jak to chodi v Podoli, ale tady zminovane cele dopoledne (samozrejme kdo dojizdi tak tomu to tak vyjde) je trochu prehnane. Kamaradka rodila pred mesicem v Podoli a rikala, ze tam sice byla spousta maminek, ale taky tam nikdy netravila cele dopoledne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.