nezlobte se, ale nebylo by jednodussi zname taktne rici, ze vam to vadi? A neodsuzovat podle vasich "zkusenosti" vsechny kojici, popr. dlouhodobe (dele nez 1 rok) kojici maminky?! Vedla jsem dlouho podpurnou skupinku pro kojici maminky a setkavam se nadale se spoustou kojicich zen, a s tim, ze by nekdo odhaloval upne a jeste navic demostrativne poprsi jsem se setkale jednou jedinkrat. Vsechny maminky (bylo jich urcite na 100 a vice) kojily diskretne! Taktne jsem uvedene mamince rekla, ze se pri kojeni nemusi cela obnazit. Jeji odpoved: mela tehdy problem v odeni, k jeji smule si oblekla halenku z kluzkeho materialu... A samotne ji to bylo velmi neprijemne!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.