Ani já neměla při porodu s nástřihem problém. Neupozorňovali mě na něj, ale věděla jsem, že ho udělají. Slyšela jsem jen takové jako křupnutí. Během kontrakce to vůbec nebolelo. Mimo kontrakci se to nedělá, protože to samozřejmě bolí. To sešívání bylo horší. Museli s ním dýl počkat, protože ze mě nevyšla celá placenta a museli mi udělat revizi. díky nástřihu jí udělali hned bez znecitlivění. Cítila jsem to, ale dalo se to vydržet. Pak mě teprve "opíchali" a jehlou na velryby sešili. Jsem také zdravotnice a možná trošku protekci jsem tam měla, protože tam dělala kamarádka, ale myslím si, že se takhle chovají ke všem maminkám. Co jsem se bavila s ostatníma maminama na pokoji, tak si nikdo nestěžoval. Jen se špatně sedělo na jendé židli. Lépe se sedělo na dvou s prdkou pěkně uprostřed :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.