V takovém případě bu´d já mám velké štěstí nebo ty opravdovou smůlu, moje poslední zážitky s nemocnicemi sice nejsou nějak výrazně pozitivní, ale většinou si zejména na personál si nemůžu stěžovat a to jsem nedávno absolvovala obzvláště hnusnou trojnásobnou tříštivnou zlomeninu. Hostovala jsem v ústecké Masarykově nemocnici a byli fajn.
Jo, s tím Feronatem jsem tě mystifikovala, dostávala jsem Aktiferin, Feronat je vzpomínka z dětství. A na klistýr jsem po jednom hororovém zážitku přišla sama, porod mi neuspíšil, rodila jsem ve 42 týdnu a vyvolávali mi porod, takže je to zřejmě velmi individuální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.