Musim rict, ze mam s MHD v Praze podobnou zkusenost.Jsem ve 33.tydnu, jezdim relativne casto ( skoro kazdy den) a za celou dobu (od konce leta je brisko neprehlednutelne) mam na konte pouze 5 dobrodincu, kteri me pustili sednout. (Z toho jedna mamina s kocarem, kdy mi bylo skoro trapne si sedat... Asi si taky pamatovala, jake to bylo kdyz byla tehotna:).
Nekdy je opravdu o strach, aby me nikdo neuhodil do bricha, musi se vcas uhybat a nikde neprekazet...ocividne spoustu lidi moje tehotenstvi k vetsi ohleduplnosti nesvadi :)
A jeste mam jednu pikantni historku, 14 dni starou. Jeden den mi nebylo zrovna dobre, nicmene jsem tramvaji jet musela. Nastesti bylo jedno volne misto vpredu na " trojce pro invalidy" - a to u okenka. Vdecne jsem k nemu zamirila a poprosila naproti sedici babicku, jestli by mi neuhla s holema (mela je polozene tak, ze mi branily v pristupu k sedadlu). A ta mi odpovedela: "Pockat, pockat, co kdyz si bude chtit TAMHLETA pani sednout?!!!" (pani byla asi 55-tileta ciperka, stojici opodal, evidentne nejevici o jakekoliv sezeni zajem)
Jak mi nebylo dobre, malem jsem mela slzy na krajicku....
Proste starsi duchodkyne se dala do "umravnovani" mladeze :-)))
Předchozí