Těžko říct, kde se cukrovka bere. Taky jsem nechápala, proč jí mám zrovna já. Ta sladká šťáva byl zátěžový test, který bývá dost přesný narozdíl od odebírání krve glukoměrem. Hladina se ti nezvedne tím, že jsi mlsala. Buď to měl kdysi někdo v rodině anebo jsi třeba víc ve stresu než dřív. Anebo ani jedno. Cukrovka prostě v lidstvu přibývá. doufej, že to s mírným omezením cukru vydržíš :-) Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.