| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Na co se mne nikdo neptal...

Mila Anno,

nemuzu si pomoci, ale take Vam a Lukasovi a jim podobnym musim neco odpovedet, ackoliv bych se sama asi pro porod doma nerozhodla.
Ja jsem se totiz narodila v nemocnici "klasickym" zpusobem a moje mama prosla vsim tim, co se tu uz nekolikrat popisovalo vcetne hrubeho zachazeni. Ale presto, ze jsem se narodila pod "odbornym" dohledem, jsem malem na hypoxii take zemrela, protoze porodnice byla precpana a lekari pendlovali mezi nekolika rodickami. Nejdriv mame rekli, ze uz to bude, at tlaci, potom se nekde vedle neco prihodilo, lekarka odbehla a rekla ji, at zase netlaci. Nez pribehla zpatky, nebylo slyset ozvy. Ackoliv nejsem nijak postizena, muzu za to nejspis dekovat jen svemu tuhemu korinku a ne zadne "odborne" peci. Bez takoveto pece by nejspis totiz zadna komplikace ani nenastala.

Jeste perlicku na zaver: Matce me okamzite odebrali a zacali na me napravovat skody, aniz by ji cokoli rekli o mem zivote ci smrti 3 dny!!! Nakonec se odvazila zeptat primare, a to uz byla na pokraji nervoveho zhrouceni, a ten sve podrizene za to radne serval, ale bylo uz pozde, protoze jsem se od ni z prsu uz nikdy pit nenaucila.

To jen tak naokraj k te odborne peci...

Jeste mi Anno prosim reknete, jestli si uprimne myslite, ze takovato situace na porodnim sale nemuze nastat i dnes? Ale to ty miminka uz nemusi mit takova stesti jako ja....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.