Ahoj,já jsem Saša a mám moc zlobivé kluky.Jerdnomu je 10 a druhému taky.Jsou to dvojčata.Mám je moc ráda,ale přesto je trestám výpraskem.Jeden je Kuba a Pavel.Většinou když něco provedou,tak jim dám jen simbolický výprask,ale když je to moc vážné třeba když kouřili,tak je zavedu k nám do sklepa (máme rodiný domek) a tam je seřežu.Většinou prutem,takových 20 až 30 ran.Podle závažnosti.Potom jsou každý samé jelito,ale aspoň si to pamatují.Vždycky příjdeme do toho sklepa a oni si musí stáhnou kalhoty i spodní prádlo,aby ten výprask k něčemu byt a pořádně je to bolelo a vystrčí zadek a potom je sešvihám prutem.A pořádně.Aby to hodně bolelo a měli jelita.Mám je moc moc moc ráda a neubližuju jim.Ale chci aby s nich něco bylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.