Nedá mi to, abych taky nepřispěla. Mám tři děti s dost velkým věkovým rozdílem (16, 10 a 4,5 měsíce) Při prvním synovi mě p. dr. nastřihla a když se syn rodil, najednou na mě zařvala: ježíši vy jste se roztrhla!!!!! Jako kdybych to udělala schválně! "Spravilo" to 28 stehů za částečného umrtvení. U druhého syna mě nastřihli opět preventivně a šití p.dr. prováděl bez umrtvení - na ty čtyři stehy to je zbytečné, že? (napadlo mě, zda by si on nechal umrtvit např. ránu na obočí před šitím??????????) Dceru jsem porodila bez nástřihu a bez poranění (3750g,54cm)...........
A co se týká sestupu rodidel ve vyšším věku - dá se jistě odstranit operativně, pokud tato situace nastane!
Nebo zavedou lékaři preventivní chirurgii? Co takhle slepé střevo - preventivně "vyndat"? Vždyť by se mohlo zanítit!!!!!!!!!!!
Provedená epiziotomie mi jistě nezaručí, že mě sestup nebo výhřez dělohy nepostihne!Možná sníží pravděpodobnost toho, že mě postihne.
Zato mi poskytla 2 měsíce nesezení, rok bolestí při milování a občasné bolesti při změně počasí (zatím se zdá, že asi už na zbytek života). Alka
Předchozí