| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nastřižení při porodu: jeden názor

Nedá mi to, abych taky nepřispěla. Mám tři děti s dost velkým věkovým rozdílem (16, 10 a 4,5 měsíce) Při prvním synovi mě p. dr. nastřihla a když se syn rodil, najednou na mě zařvala: ježíši vy jste se roztrhla!!!!! Jako kdybych to udělala schválně! "Spravilo" to 28 stehů za částečného umrtvení. U druhého syna mě nastřihli opět preventivně a šití p.dr. prováděl bez umrtvení - na ty čtyři stehy to je zbytečné, že? (napadlo mě, zda by si on nechal umrtvit např. ránu na obočí před šitím??????????) Dceru jsem porodila bez nástřihu a bez poranění (3750g,54cm)...........
A co se týká sestupu rodidel ve vyšším věku - dá se jistě odstranit operativně, pokud tato situace nastane!
Nebo zavedou lékaři preventivní chirurgii? Co takhle slepé střevo - preventivně "vyndat"? Vždyť by se mohlo zanítit!!!!!!!!!!!
Provedená epiziotomie mi jistě nezaručí, že mě sestup nebo výhřez dělohy nepostihne!Možná sníží pravděpodobnost toho, že mě postihne.
Zato mi poskytla 2 měsíce nesezení, rok bolestí při milování a občasné bolesti při změně počasí (zatím se zdá, že asi už na zbytek života). Alka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.