Honzo, můžu se zeptat, na co reaguješ? Nějak mi to uniká. Vždyť jsem snad o vybírání nic nepsala, nebo jo? Už se v tom nějak přestávám orientovat. Jen krátce: nejde mi tolik o to, vybírat si, i když taky, spíš co se TV týče, tak ji považuji za zbytečnost. Nemyslím si, že by moje děti byly o něco ochuzené a já sama si taky ochuzená nepřipadám. Prostě nám to tak vyhovuje. A vždycky budu knížky upřednostňovat před filmem, čtení před koukáním. Nicméně zrovna dneska jsem koupila DVD s Krtkem. Už se na něj těším :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.