Jitka,
ja osobne som Ti velmi vdacna za aktivitu, ktoru si vyvinula, aby si nam sprostredkovala tento clanok/nazor Dr.Dolezala.
Chcem Ti len povedat, ze:
-za clankom uvedene linky na dalsie nazory o epiziotomii nijako neznizuju/nekazia hodnotu Tvojho clanku (trosku sa tam nehodi tych 1,6%, ale da sa to prezit ;-) )
-poskytla si vyborny priestor/zaklad diskusie (ktora mna velmi zaujima a rada si aktualne o nej "poklebetim" - hlavne nazory zasluzilych matiek su pre mna prinosne)
-trosku mi je luto, ze nazor Dr.Dolezala (podla uverejnenej odpovede) potvrdzuje to, co zazlievam zdravotnikom - subjektivita tam, kde by malo byt s nadhladom (najma po 50-rocnej praxi) podane objektivne stanovisko k problematike ("ospravedlnenim" pre Dr.Dolezala moze byt len to, ze za tych 50 rokov praxe asi vela prirodzenych porodov nevidel a hlavne nezazil (najlepsie na vlastnej kozi ;-) ) resp. sa o ne nedostatocne zaujimal - to bohuzial citim z jeho odpovede) - skratka stara klasicka skola :-(
Jitule, drzim palce a nenechaj sa odradit - ono cez net sa tazko hodnoti, co kto ako presne myslel... tesim sa na dalsie podnetne prispevky (aj ked s nimi nebudem suhlasit ;-) )
Předchozí