Tak nevím, ale mám pocit, že ste se zbláznily. Krmit dítě po 30 ti minutách několik měsíců. Vypadá to, že máte jen jedno dítě myslím i další pisatelky viz. níže. V případě že by toto mělo trvat jen několik dní vyhledala bych lékaře a snažila bych se nějak to řešit. Moje holčičky spaly celou noc cca 7 hod od 2 měsíců. Klučina má v noci už pár dní jeden 5-ti hodinový interval. A na otázku nechat vyřvat? Odpovídám toto: pokud musíte dělat něco jiného (a když máte více dětí tak se to prostě stane) třeba vypravit nejstarší v půl osmé do školy, tak to miminko bude bohužel pár minut brečet. Není jiné řešení. Brát si děti do postele déle než na nezbytně nutnou dobu to se v budoucnu obrátí proti vám. Naše holky taky občas usínají u nás, ale po usnutí je vždy přeneseme do jejich postelí. Taky samozřejmě někdy přijdou když maj ošklivý sny, ale je to jen na uklidnění. Kluk má postýlku a v ní je kromě kojení a chvilky po něm celou noc postýlku mám několik cm od hlavy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.