| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náročné noci

Jsem moc ráda že nespavců je tolik :o) už jsem si začínala myslet že máme divného špunta.Náš klučík 10měs.spinkal od 19hod do 8.30 do svejch 4měs.Od té doby jsou noci naprosto příšerné.Budíl se po 30min to už ho naštěstí přešlo a budí se po hodině.Jaká to uleva když můžu těch 30min v klidu spát :o) (Tu první půl hod se snažím usnout,kojim cca 5-10min.)No a ted poslední týden je to opravdu hrůza.Usne kolem 19hod ale za půl hod je zase vzhuru a naprosto čiloučkej a neusne až tak do té 11hod.Po celou dobu má velkou potřebu si hrát a nebo pláče.když už konečně usne tak spí max hodinu a dožaduje se prsa a tak je to až do rána.Někdy se takhle zbudí i kolem 3hod a leze po nás.Ve své postýlce spí poze tu první půl hodku pak už ho tam nedostanu.

Metoda vyřvat,také jsem zkoušela,ale po půl hod už jsem to nemohla vydržet a přišlo mi to hrozné-Klepal se jak ratlík a měla jsem pocit že ho klepne.
Znám spoustu lidí kterým tato metoda pomohla a po jednom vyřvání mimčo chrní celou noc.A tak to neodsuzuji.Je to každého věc.A neřekla bych že to má nějaké následky.

No a tak přeji všem maminkám s lumpíkama jako mám já aby je potkalo štěstíčko a prďolové začli chrnět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.