Lucko,
ja tedy ten clanek az tak poradne necetla, ale domnivam se, ze clanek se tykal prave deti s NEJAKYM problemem a na tyhle deti opravdu nejak zadna Ferberova metoda ci jak se to pise nezabira.
A mohu Ti napsat, ze drzet dite ze obe ruce i nohy (nebot dite ma 4 koncetiny a drbe se vsema), nekdy mu drzet jeste hlavicku (tou se drbe o prosteradlo), nekdy ho svedej zada, tak se zadama tre o podlozku, na ktere spi je opravdu narocne.
A i kdyz tohle vsechno drzis a dite se nemuze drbat, tak samozrejme rve, protoze drzenim koncetin se svedeni neodstraneni. Vetsina zoufalych maminek deti s AE zkusi vsechno, zkusej i drasticke metody, treba dat diteti na ruce trubky od toaletaku - dite neohne ruce a nedosahne si na oblicej, nekdo i ty ruce a k nohy k postylce privaze, jak to radeji kozni lekari. Ja, priznavam se, jsem sla cestou nejmensiho odporu a dite kojila, tim se dcera uklidnila a alespon trochu spala. To ze spala v manzelske posteli? No a co ma jako byt?
Kojeni a spani mimo postylku se mi zdalo a stale se zda lepsi, nez prostat dva roky kazdou noc u postylky u breciciho mimina.
Milada
Předchozí