Ale pro všechny rodiče náročných dětí. Dneska jsem byla 3 hoďky s dětma z DD. Krom jich tam byli i 4 děti s tatínkem. Mají jich celkem 5. To teda byla síla. Minimálně 5ti letý kluk a 8letá holka jsou silně hyperaktivní. Ten kluk strčí hravě našeho Nika do kapsy. Hráli jsme soutěže. Já měla v družstvu 6 dětí. Ty dvy LMD a 12ti letou holčinu taky s nějakýma poruchama. Ostatní byly celkem v poho. Byl to super nádherný čas, ale byla jsem strhaná, jak už dlouho ne. Ten klučina se zastavil, jen když jsem ho držela nebo se zrovna pral.
Takovýhle zážitek a moje nespavé děti mi přpadají jako andílci. Absolutně nechápu, jak to ty rodiče zvládají. A to ty zbývyjící 2 holčiny, taky nevypadaly na kliďasky. Za to tata, ten nehnul ani brvou, ať dělaly dítka cokoli. Maximálně je šel utěšovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.