| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náročné noci

Mirko,

tvuj prispevek byl hezky a dlouhy ale trochu, rekla bych, mimo. Ja jsem citovala pouze utrzek z nejake studie o spani s rodici = vyssi rozvodovost, coz muze a nemusi byt pravda, jelikoz studie jsou obcas anlayzovany a vysvetlovany tak, jak se to komu hodi. Ale, vubec nechapu, co to souvisi s tvym prikladem nemocneho, ci postizeneho ditete. Ja statistiky nezmenim!?! Nejsem panbuh! Jediny "svuj" nazor v meme prispevku byl, ze mi to zni logicky a chapu, ze manzele take potrebuji cas na sebe. Navic to znam ze sveho domova, pokud jsou deti nemocne a spi tedy u nas v posteli, tak manzel jde spat vedle, protoze se proste nevyspi a rano potrebuje byt cerstvy do prace. Ja si osobne nedokazu predstavit,ze by muj manzel spal mimo porad.

A tvuj uryvek, ktery zde kopiruji:

"Chci říci, že od stolu kulatého můžeš, Lído, těžko soudit, jestli Zuzčina dcerka péči potřebovala či nikoliv. Zuzana své dítě zná nejlépe a jistě udělala to nejlepší, co uměla. Myslím, že nemáš právo Zuzku odsuzovat za to, že se svému dítěti tolik věnovala. Tvoji tendenci prosazovat „tvrdé“ metody typu vyřvání bych mohla obrátit proti Tobě: co když bys měla extrémně citlivé dítě, nechala ho takříkajíc vyřvat (a netrvalo to půl hodinky po tři dny, ale třeba tři hodiny celý týden, ovšem Ty bys vytrvala, přesvědčená, že děláš to nejlepší, co můžeš) – a ze Tvého dítěte časem vyrostl nevyrovnaný neurotik, který by měl všelijaké možné problémy jen proto, žes nepočkala na „jeho“ čas zralosti a neústupně a necitlivě trvala na tom jednom, podle Tebe jediném správném, postupu??? (Připustila by sis vůbec, že za to můžeš Ty? Nehodila bys vinu za tuto situaci automaticky na dítě?…)
Omlouvám se za délku příspěvku, ale chtěla jsem, aby se zdůraznila nábodoba obou problémů s dětmi."

a) ja jsem nikde nesoudila, jestli Zuzcina dcerka peci potrebovala, nebo ne. Ani u kulateho, ani hranateho stolu.
b)nemam tendence prosazovat tvrde metody vyrvani, jelikoz moje holky spi dobre od narozeni, takze jsem zadne metody nemusela uzit - a navic si asi minula celou diskusi, protoze jak zde bylo mnohokrat popsano, tak "metoda vyrvani" neni vubec tvrda. (Holky jsem akorat nechavala vyrvat, kdyz se vztekaly a mely obdobi vzdoru, ale to nebylo pred spanim, a navic toto obdobi netrvalo dlouho)
c) tvuj priklad "co kdyz bych mela, a co kdyz by se stalo" je hypoteticka otazka, na kterou se neda odpovedet protoze bych zase odpovedela pouze "hypoteticky" - tudiz otazka nesmyslna.
d) nikde jsem netvrdila, ze je to "jediny spravny postup"! Ja jsem pouze uvedla, co jsem videla v televizi? Pravdepodobne jde o jeden z mnoha postupu, ktery je celkem osvedceny.
e) Mirko, mam pocit, at zde uvedu jakykoliv prispevek, tak ty se proste rozhodnes, ze me budes napadat. Davas mi do ust veci, ktere jsem nikde nerekla a ani si nic takoveho nemyslim, a hypoteticky konstruujes situace, ktere vubec se mnou nemaji nic spolecneho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.