Lido,
a proc se tedy o spanku u zdravych deti bavite stale dokola :-)u clanku o NEMOCNYCH DETECH? IMHO jsou tu na spanek ZDRAVYCH DETI ruzne jine rubriky :-))
Ja jsem opravdu rada, ze to sem Zuzana pastla, protoze budes se asi divit :-), ale ja tohle nevedela a te knizce jsem neverila. Nevedela jsem, ze se dite muze umet drbat do krve driv, nez umi nejake koordinovane pohyby, ci jak to mam popsat. Tu knihu mi manzel koupil, kdyz bylo kojencem me prvni dite, ktere zadne podobne problemy nemelo. Tehdy jsem si rikala, ze to je pekne blbina. Kdyz presne tohle zacalo delat me druhe dite, ta kniha se mi vybavila.
Tebe jsem tedy presvedcila, ze to takhle je, ale jsou maminky, co to nepochopej.
Pokud chces zachazet k jinym, slozitejsim pripadum, jen do toho, ja se pridam: To zas ja mam kamaradku, jejich syn ma DMO a ma spankovou poruchu. Bude mu 6 let a rodice ho uspavat musej a to natrasanim, kolebanim. Treba posledne cca pred 2 mesici, kdyz byl na operaci varlatek, nespal 26 hodin a to byl po narkoze. Leky na spanek u nej maji paradoxni reakci.
Jeste nejaky priklad ditete s nejakym problemem a dopad na spanek mam jmenovat?
Milada
Předchozí