| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náročné noci

Nevím jak kdo, ale my máme doma postele dvě... takže případné soukromí se dá vyřešit na té, na které dítě nespí. :o)
Syn usíná tak mezi 21 - 22 hodin, podle toho, jestli odpoledne spal nebo ne. Manžel a já chodíme spát podstatně později, takže nevidím důvod, proč bychom si nevlezli do druhé postele řekněme za účelem sexuelních hrátek. :o)
Mám z okolí jiné zkušenosti, pokud vím, tak se děti kolem třetího čtvrtého roku vcelku dobrovolně odstěhovaly do své postele/pokojíčku, věřím, že extrémně přecitlivělé nebo závislé dítě může v té rodičovské posteli chtít spát ještě v deseti, ale pochybuju, že by takové byly všechny nebo většina.
U nás je to trochu komplikované v tom, že máme jen dva pokoje. Velké, ale prakticky nepřepažitelné (okno téměř přes celou zeď). Takže počítám, že syn, až trochu vyroste, s námi bude stejně spát v jedné místnosti. Ve druhé je sice taky postel, jak jsem psala, ale taky počítač, na kterém dělám docela často dlouho do noci, když je teplo, tak jsou otevřená všechna okna, protože při práci obvykle kouřím, spí tu návštěvy, prostě trvale úložný ten pokoj není.
Mimochodem... ono to spaní ve společné posteli má svoje výhody. Je přece jenom rozdíl, když vás v šest ráno probudí dítě tím, že vám skočí na hlavu, protože chce do vaší postele, nebo když vás nechá v pohodě vyspat do půl deváté, půl desáté ráno. :o)
Chytré knihy ať si říkají co chtějí, ale já se prostě v noci CHCI vyspat, a když jdu spát ve dvě, ve tři ráno, tak nechci vstávat v šest. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.