Ja taky prispeju svoji troskou do mlyna - mam kamaradku, jejiz manzel sice neni workoholik, ale brzo vstava a tudiz od zacatku narozeni mimi spal jinde nez v loznici. Pak to dopadlo tak, ze uz zustal mimo loznici a je tam dodnes (jejich holcice je 21 mesicu; je ZDRAVA!), protoze se v noci budila a kamaradka si ji brala k sobe do postele po prvnim probuzeni (uspava ji v manzelske posteli, pak ji prenda do postylky a pri prvnim probuzeni si ji zase vezme zpatky). Intimni zivot veskery zadny...krome toho trva tak hodinu i vic, nez dcerka usne. Nedavno tu byla na navsteve a musim rict, ze bych s ni nemenila. Tu hodinu ci vice mame k dobru na to, abychom si s manzelem popovidali, potulili se atd....Jeji manzel mi rekl, ze nam "zavidi"...No, chystaji se na druhe mimi, tak jsem zvedava, jak to zvladnou;o) To je prave to, ze ten nedostatek casu a intimity chlapi nekdy neustoji a pak ten vztah prestane fungovat...
Jinak ja jsem obcas spala s mamou v posteli az buhvidokolika;o), ale u nas to bylo jine, protoze jsme byly samy dve...
EvcoK, nezda se ti, ze uz zase odbocujes od tematu clanku???;o))) No, taky podeziram Lidu, ze tam ma cervenou knihovnu...jo a ty smajliky muzes vkladat jako ostatni, dokud nefunguje ten server; na to staci klavesnice;-)
Předchozí