| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nastřižení při porodu: jeden názor

Ahoj Alko!
Hmmm, skvele je aspon to, ze sama si mala moznost zazit zlepsenie - lepsi pristup, doveru v Tvoje materninske pudy a ine krasne a prirodzene dobre veci - musela to byt pre teba velka satisfakcia ;-)
S akymi pocitmi a predsudkami si prichadzal porodit svoje 3.dietatko? Zrejme si si zistila, co Ta asi caka tentoraz, ale aj tak predchadzajuce skusenosti museli ovplyvnit Tvoje zmyslanie o ustavnych porodoch a porodnickej a neonatologickej starostlivosti. Da sa toho nejako zbavit - tej predpojatosti, ktora v cloveku vznikne po zlych skusenostiach?
Mna caka len prvy porod a skusenosti s porodnikmi a neonatologmi mam len teoreticko-komunikacne, ale skor som si vypestovala skepsu ako doveru :-(
A samozrejme z inych oblasti mediciny mam skusenosti prakticke a mnohe tiez negativne... nebojim sa porodu samotneho, ani nemam strach, ze nebudem vediet, co s drobcom a budem vyhukana prvorodicka, ale mam obavy, ci zase raz nenarazim na nejakych "divnych" zdravotnikov...
Totiz ked mam pocit, ze mi niekto krivdi a obera ma o moje prava, tak sa stavam velmi zlou a vybusnou (ono to znie mozno niekomu smiesme, ale ja si viem zivo predstavit, ze pri nejakej vaznej nezhode v porodnici mi prasknu nervy a niekoho inzultujem - minimalne slovne a pekne od podlahy ;-) )
Oficialna moznost zaplatit si konkretny personal pri porode neexistuje (neviem o nej a to patram dost usilovne) a podplatit si niekoho... to nie som schopna a ani ochotna robit :-( (je to hnusne aj ked na Slovensku sa to povazuje za bezny "folkror" a mnohy porodnik si sam priamo vypyta :-( )

Co vy, ine skusene maminy - ako ste sa stavali k skepse pred porodom?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.