Mirko promiň, ale to není o svědomí. Já mám svědomí čisté. Zaměstnavatele o nic nepřipravím, tak co, svou práci si musím stejně udělat. Když totiž žena při pohovoru řekne "já mám ale dvě děti do 10ti let", tak zaměstnavatel automaticky slyší "počítejte s tím, že děti jsou nemocné a budu muset s nimi být doma". A to je konec. Takže raději neřeknu všechno /nenazývej to lží, protože já přece nelžu/ a pak mám možnost získat dobrou práci a mám šanci zaměstnavatele přesvědčit o svých pracovních kvalitách. Je hezké mít pro mě v tomto případě vznešené zásady, že já řeknu všechno, ale pak sedět doma a mít depku, že nemůžu sehnat práci. Tak to je pro mě osobně nepřijatelné. Taková pravda je mi na houby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.