Rozhodně se trvám na tom, že se nechovám barbarsky a sobecky. To by mě šéf už dávno vyhodil. Ale jak jsem už několikrát psala, své pracovní kvality bych mu neměla šanci dokázat, protože by mě s ohledem na věk dětí nevzal. Tak čím jsem se tedy provinila. Zajímavé, nejdříve se podivil, ale nedivil a naše společná spolupráce trvá. Já jsem sobec a ty ne? Možná máš malé děti, které nemají takové nároky. Ale já kdybych se chovala jako Ty, nemyslím si, že by mé děti byly šťastné. Nebyly by kroužky, to by jim myslím vadilo nejvíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.