Klaro, to se nedivim, ze Tobe a okoli dochazi se sestrenici trpelivost, take nemam prilis rada, kdyz nekdo nemoci ( at uz jde o cokoliv, zneuziva a diky postizeni si vydupava co nejlepsi podminky) Myslim, ze se tomu celkem opravnene rika "vycuranost" a vrha to dost osklive svetlo na vsechny chronicky nemocne. Myslim, ze clovek pracovat ma, alespon tolik kolik staci a treba jen tam, kde na to staci, ale venovat svuj zivot jen nemoci (a sama sobe), tak mi z toho spolehlive hrabne.
Neni nutne, aby clovek po sobe zanechal pyramidu,(to myslim obrazne:-))) ale bylo by pekne, kdyby ve vzpominkach druhych (treba jen tech nejblizsich) o nem neco kladneho zustalo.
Na druhou stranu chapu, ze existuji lide, kteri maji problemy patrici treba do oblasti sexuologie, nebo nekdy v zivote bojovali s alkoholem, nebo s jinym navykem, pripadne s psychickou nemoci a i kdyz to jiz davno prekonali, neprejí si, aby to siroke okoli vedelo.
Takze: rozhodne se mi nelibi, kdyz nekdo sveho zdravotniho stavu zneuziva a "vydyndava" si od okoli stale vetsi ohledy, od volna, az po omluvy za spatne provedenou praci, ale na strane druhe by zcela otevrene informace o zdravotnim stavu mohli nekomu ublizit. Proste bych to dost zvazila.
Předchozí