Ahojky,
mám naprosto stejný názor na "mazání" na ekzém. Sama jsem musela každé ráno a večer tyto fujtajblíky aplikovat. AE jsem měla odmalička.
Dnes už ale vím, že AE není chorobou kůže. Příčina je někde v těle a ta se musí vyřešit. Bohužel, lékaři tento názor stále neberou a pořád jen píší mastičky. U mě to skončilo hormonálními mastmi a ty mi zeškaredilo celé tělo.
Naštěstí dnes je pro mne atopický ekzém MINULOST!!!
Přála bych si, aby stejnou větičku mohl říct i Tvůj synek.
Užívala jsem vnitřní kúru na pročištění a posílení organismu. Měla jsem totiž problémy s imunutou a už jsem měla plné zuby klasické léčby (tabletek). Jako zdravotní sestra jsem měla to "nej" i ze zahraničí ale stále to byla samá chemie. Pak jsem začala denně papat už zmiňované extrakty, jsou to 100%přírodní produkty české firmy, a můžu říct, že během 14 dní se mi pročistily uzliny tak, že jsem nemusela na další operace a co víc... během 3 měsíců mi ustupoval i AE. Dneska, je to skoro rok, jsem stále zdravá a mé ruce a nohy jsou čisťoučké!!!
Kéž by se výrobky ke mně dostaly mnohem dřív. Mohla jsem mít mnohem krásnější dětství.
Pokud chceš, můžu Ti postal fotky ústupu ekzému mě a synka, Tomáška, mé známé Danky, která užívala to co já, kojila a přes mlíčko se to dostalo do něj a do 1 měsíce byl bez ekzému. I jemu se to dodnes nevrátilo( a to lékařka chtěla čekat do jeho 5let a pak mu napsat hormonální masti- fůůůůj!!!!) Dnes jsou mu 2 roky a je to moc krásný chlapeček.
Tady máš na mě i telefon 605 80 27 91 karbulka.d@centrum.cz
Předchozí