Ahojky, pokud bys přeci jen Elidel chtěla, radím změnit kožaře. My v Brně zháněli doktora, který by nám ho předepsal a nesehnali jsme :-( Už jsem byla odhodlaná najít lékaře i v Praze, jen abysme nemuseli začít podávat kortikoidy. Nakonec se vše vyřešilo samo, když manžel dostal nabídku práce v ČB a tady nás pediatrička dostala ke kožařce s velkým "K" ;-) - je to bývalá primářka na kožním (20 let tam působila). Když jsme k ní přišli na vstupní prohlídku úplně se zděsila, jak může vypadat pokožka ročního dítěte na obličeji :-( Dostali jsem Elidel a dostáváme ho nadále pro občasné potřebné namáznutí. Když jsem jí vyprávěla o útrapách z Brna, kde jsme na dotaz o předepsání Elidelu dostávali jen a jen držkovou, že je nehorázně drahý, a že jím ho pojišťovna neuhradí... :-( tak mi řekla, že dobrý doktor si před pojišťovnou obhájí i drahý masti a dala nám ho. Malá je už přes půl roku bez ekzému. Má tvářičky jako broskvičky! ;-) Ekzém se jí objeví jen občas a to třeba při nemoci nebo při ATB... ale ten hned zažehnáme za pomoci super kožařky :-)
Předchozí