hezky den.uz jsem navstivila pred 3 tydny kozniho zadny dobry start.mala mela na hlavicce mlecnou krustu po masti se vylecila za tyden se objevil jakoby lisej na tvari a pod bradou kdyz mazu je to ok.ted se ke kozni chystam po treti ma uplne suche loyiska na raminkach krcku a lytkach.muzu ji promazat excipial u lipolito? suche se objevilo po mydle seba med.syn mel taky AE.tak moc jsem si prala aby holcicka toho byla usetrena ale asi se mi to nesplni.chodi uz i tak male miminka na testy?predem dik kdyz mi nekdo poradi i jake mydlo mam pouzit a jestli je take dobre pouzit do koupani olej dala bych si ho napsat.moc vsem preji aby to bylo jen a jen lepsi.zdravi vas sara
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.