Já vím, jak funguje dnešní zdravotnictví. Pracovala jsem v něm. Tabletky, tabletky, tabletky, mastičky, gely, ... člověk začne s jednou tabletkou, pomůže mu na srdíčko, ale pomalu se chemický základ medikamentů usazuje v játrech nebo ledvinách...přibude další tabletka na játra, na ledviny a pak není divu, že dnešní senioři( bohužel, už nejen senioři) mají ke snídani hrst léků, které jsou pro ně životně důležité. A k obědu také a večeře je opět "obohacena" o tento "zákusek".
Dám raději na výsledky než na teorie. A mně nepomohly žádné tabletky ani mastičky, ani jiné "klasické postupy".
Já mám vyzkoušené bylinky, mé rodině pomáhají stále (můj 17letý bratr je bez AE a astmatu-byl na sprejích) a já jim budu fandit a mluvit o nich, dokud budu dýchat!
Když se podíváš o století nazpět, lidé si z přírody VŽDY dokázáli vzít to, co ke zdraví potřebovali. A dnes? Alternativní způsoby už nemají v dnešním světě červenou. Stále více lidem dochází, že cesta ke zdraví nevede skrze tabletky...ale formou bylinek.
Darina 605 80 27 91
Předchozí