Ahoj Martina, ;o)
nuz, svetom-letom-internetom, si urcite uz narazila aj na Silviine stranky. Okrem ineho je tam stat o tejto velice diskutovanej teme. Takze som sa docitala, ze nastrih sa rovna natrhnutiu druheho stupna a vzdy vyzaduje zasitie. Dovolim si zauvazovat laicky na tuto temu a teda mojim sedliackym rozumom dospievam k zaveru, ze nastrih sa hodi, ak hrozi natrhnutie 3. stupna a vacsie. Lenze. Silvia ma na strankach (http://tehulka.szm.sk/rad/dr04.htm) zverejneny isty zaver vyskumu, kde sa zistilo, ze natrhnutie 3.stupna sa vyskytuje iba zriedka. Nieco taketo: Ak sa neprevedie nastrih je to vraj podla prieskumu 0,4%, ak sa prevedie sikmo je to 0,4% a ak sa nastrih vedie rovno stredom je to 1,2%. Odporucam dosurfovat na vyssie uvedenu link ;o)
Takze, ked sa na to tak divam (ako laik samozrejme), vyzera to tak, ze v praxi nastrih nic nezachrani. Mne sa jezia vlasy z predstavy, ze by ma mal niekto strihat na intimnych miestach. Su zeny, ktore sa citia s nastrihom bezpecnejsie. Myslim, ze by mala byt moznost vyberu, lebo ja by som si veru vybrala radsej natrhnutie.
Ked budem tehotna popytam sa mojej kamaratky na porodnu asistentku, s ktorej pomocou porodila doma svoje dve deturence bez nastrihu, hoci obe mali okolo styroch kil. ;o)))
Zelam vela uspechov a stastnu ruku pri vybere!!!
Předchozí