Taky nemám moc peněz na kosmetiku anebo se mi nechtěj dávat - radši si koupím knížku. Ale dají se sehnat i kvalitní věci za rozumné ceny. Např. řasenka do 150Kč a to i voděodolná - ta přestojí lecos. Používám regenerační a vydrží mi taky beze šmouh i v dešti. Zrovna tak make-up podkladový a krycí v jednom zároveň do 300Kč. Možná do 250Kč. Dělám s kosmetikou už někdy od 98 roku. Tak mám lecos vyzkoušeno. Když máš Mirko problém se stíny, stačí zvýraznit řasy a hned se očka rozzáří. Já byla taky v 15ti zakřiknutá šedá myška se špatným vkusem. Teď už jen občas se držím zpátky. Pomohlo mi ledacos. Mimo jiné i knihy od Dale Cernegieho. A s oblečením mi radí manžel a dokonce i náš tříleťák. Holt to mají v krvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.