Maceško,to si mě rozesmála,ikdyž vím,že kolikrát to k smíchu není.Vždy sem si myslela,že dcera bude ,co se týče puberty stejná jako matka,ale není.Já skoro ve 12 letech byla dítě(bez fyzických změn) a dcera (s výrazně fyzickými změnami)je normální puberťák a náznaky dětství jsou ta tam(dobře či špatně?).Taky sem věděla,že to období příde,ale nečekala sem tak brzo!Co se týče jídla,tak dcera naopak hledá ve všem,aby tam nebylo moc tuku a nejraději by byla vegetarián.Slovník,no to u nás neni tak hrozný,taky mezi sebou používaj ty svoje slova,ale co mi utkvělo v paměti je slovo hustý(asi když se něčemu divý).S vlasy též nic moc nedělá,jen je nechává rozpuštěné,ale co se týká laku na nehty,pleť.krému,lesků a tak,tak tím je zásobená a pořád do mě hučí,že by potřebovala něco z vlasy udělat(obarvit či melír).Jinak je to hodná holka se samými jedničkami.Ještě musím napsat co má ona napsáno na svým pokoji-má tam obrázek a nápis TO JE MOJE IZBA-PŘELOŽÍM PRO BLBEČKY TO JE MŮJ POKOJ.Hlavně se nenechat od nich vytáčet,jinak bysme se zbláznili.Ahoj
Předchozí