Zdar a sílu všem rodičům Bigošů - já mám doma dva ( zatím )13 a 16 let.Slovo hustý je u nás taky na seznamu a zrovna včera, když jsem chtěla aby si uklidili pokoj, mi bylo řečeno, že : Tam nemají nepořádek, že jen momentálně nechápu systém uložení jejich věcí.
No nezabily byste je :o)))( oblečení, které dostali vyžehlené mají zmačkané rozházené po zemi, mezi tím spoustu odpadků, jako papírky od cukrovinek, slupka od pomeranče,do toho sem tam nějaká špinavá ponožka a propocené tričko z tréningu.... )
O jídle bych mohla psát romány, protože dokáží ( hlavně starší kluk )dokonale vyluxovat ledničku a když jedeme někam pryč, můžu si být jistá, že mi zmizí vajíčka ( hemenex ) a brambory(tuny hranolek ).O tom že existuje chleba, nevědí, ale když dojdou rohlíky, to je potom průšvih.Ale bohužel se nenajde nikdo, kdo by pro ně došel pár metrů do obchodu.
A když se začnou spolu hádat, tak to jdu do kolen a modlím se k Mece, abych vše přežila v duševním zdraví .
Bohužel to musím brát jen jako drobný tréning na dobu, kdy do puberty dorostou ti naši zatím mrňaví.Až budou v pubertě trojčata, tak to bude FAKT HUSTÝ .V knížce o dvojčatech jsem se totiž dočetla, že se v tom věku vícerčata proti rodičům většinou semknou a rodiče mohou končit v blázinci.
Monty viď že mě tam pak navštívíš a utěšíš .Moc prosím.
Dáša + tři prckové a dva bigoši
Předchozí