1) Znáš osobně nějakého militantního vegetariána? Já ne. Zato jsem slyšela spoustu lidí, rejt do vegetariánů. PS: nejsem vegetarián.
2) Nemám odpor ke všem autoritám. Mnoha autorit si vážím (a nesouvisí to s tím, zda se mnou souhlasí jak se mi obvykle pokoušíš vnutit). Dokonce mám ráda i svou tchýni :-) PS: Nedávno tu byl příspěvek jak probíhá vyšetření sluchu s narkózou a jsem si jistá, že kterýkoli rodič, kdyby z těch dvou možností měl vybrat, volil by přirozený spánek jako já - ne jako revoltu, ale jako rozhodnutí zdravého rozumu. Fakt by mě zajímalo, jestli máš malé děti (tipuju, že ne, nebo ne ve své péči).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.