Myslím si, že nejvíce děti a jejich roiče rozděluje to, když rodiče dětem něco káží, ale chovají se úplně jinak. Takový to: "Ke starším musíš mít úctu, pomáhat jim a ve všem jim pomáhat, vyhovět bla bla bla......" a za pár dní si bigoš sedí ve svým pokoji a přes dveře slyší: ".... a proč už zase musím jet ke tvý máti. Ona je taková nesnesitelná baba, mně nemá ráda, pořád poučuje......" TOHLE je podle mně hlavní věc, která těm "bigošům" vadí. A já se jim nedivím. Někde v bibli stojí "...káže vodu a pije víno..." (podotýkám, že nejsem věřící!!!!) a to je fakt asi hlavní důvod. Alespoň já to tak cítila coby bigoš a cítím to tak i teď. S.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.