Nevěřila jsem že budu někdy souhlasit s Psychoušem, ale skutečně je to tady:-). V žádném případě si nemyslím že lidé kteří chtějí později děti (nebo vůbec)jsou sobečtí. A to žiju s přítelem 8 rok a čekáme druhé dítě. Mě mateřství naplňuje a protože mám skvělého partnera mám čas na sebe a nesedíme doma a nekoukáme na bednu. Ale chápu že jsou lidi které to děsí. A co? Mě zase děsí genetika. A nikdo mi proto neřekne že jsem sobecká. Pana Karbane myslím že jste totálně mimo...všeho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.